SER SOCI D'ÒMNIUM NO ÉS CAP DELICTE

Ho tornarem a fer

FES-TE SOCI PER TELÈFON 93 319 80 50

De dilluns a dijous de 9 a 21 h. Divendres de 9 a 19 h.

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS
PER QUÈ FER-SE SOCI D'ÒMNIUM?

Òmnium Cultural és una entitat sense ànim de lucre que defensa els drets civils i les llibertats dels catalans. Des de fa més de 55 anys, treballa per fomentar la llengua catalana, la cohesió social, l’educació i la cultura i té com a objectiu construir, a través d’aquests valors, una societat activa, crítica, integradora i cívica.

La importància de la tasca d’Òmnium radica en la seva trajectòria i la seva coherència. Impulsem campanyes de denúncia i sensibilització, esdeveniments i projectes culturals, de cohesió social i d’educació.

Els més de 176.321 socis atorguen a Òmnium independència financera i, per això, si encara no n’ets, et necessitem. Només si som molts podrem defensar els teus drets i llibertats. Ajuda’ns fent-te soci d’Òmnium!

fomentem

Fomentem la llengua, la cohesió social i l’educació

fomentem

Oferim avantatges culturals

fomentem

Defensem els teus drets i llibertats

BENEFICIS FISCALS

Ser soci d’Òmnium o fer una donació desgrava!
Som entitat declarada d’Interès Cultural

Part estatal

75%

dels primers 150€

Podràs desgravar-te el 75% de tots els donatius fets a ONGs i fundacions fins a un màxim de 150€

35%

a partir 150€

Podràs desgravar-te també el 35% de l’import dels donatius que excedeixi els primers 150€

40%

a partir del 3r any

Si, a més, és el 3r any en què col·labores amb una quantitat sempre igual o superior, en lloc d’un 35% passaràs a desgravar-te un 40% sobre l’excès dels primers 150€.

Part autonòmica

15%

Els contribuents residents a Catalunya podran practicar-se una deducció del 15 de les quantitats donades, sense que pugui superar el 10% de la quota íntegra autonòmica

Límits

10%

de la base imposable

La base d’aquesta deducció no pot excedir del 10% de la base imposable del període impositiu. Les quantitats que excedeixin d’aquest límit es podran aplicar en els períodes impositius que finalitzin en els deu anys immediats i successius.

INCULPA'T

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.